Sidor

Facebook

söndag 13 januari 2013

Kycklinggryta med kokos och curry

Gjorde denna rätt i fredags, tillsatte lite mer grönsaker än vad som stod i receptet för att få lite mer färg i maten. Blev riktigt bra.

Kycklinggryta med kokos och curry

4 kycklingfileér
olja
2 tsk paprikapulver
salt, peppar
1 burk kokosmjölk á 400 ml
2 tsk röd curry ( jag hade i lite mer för vi gillar när det är starkt)
1 purjolkök, strimlad
150g champinjoner, skivade
2 morötter

Gör så här:

1. Strimla kycklingfileérna. Stek dem i olja och pudra över paprikapulver. Salta och peppra.
    Blanda kokosmjölk och curry och häll över. Låt allt koka ihop 10 minuter.
2. Fräs grönsakerna och svampen några minuter. Lägg över i grytan. Koka upp och smaka
    av med salt och peppar. Servera med jasminris.


( Nej det blir inga bilder idag heller, verkar som att det är omgjort lite, men nästa gågn lovar jag att det blir bild.)

// Madeleine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar